Μπενζεμά – Καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ με την Ρεάλ

Μπενζεμά – Καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ με την Ρεάλ

O Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται σε τρομερή φόρμα το τελευταίο διάστημα με την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σκοράρει ασταμάτητα με τους μερένχες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε με 2-0 και κατέκτησε εύκολα το Super Cup Iσπανίας για 12η φορά στην ιστορίας της.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο τέρμα της «βασίλισσας» από την άσπρη βούλα και με αυτόν τον τρόπο έφτασε τα 24 τέρματα σε 27 επίσημα παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Βέβαια, σε αυτό το παιχνίδι ο Γάλλος επιθετικός έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης μετά τον Λιονέλ Μέσι που σκόραρε σε τέσσερα παιχνίδια Super Cup Ισπανίας από το 2010 κι έπειτα, ενώ έγινε κι ο πρώτος που βρίσκει δίχτυα και στα δύο παιχνίδια της ίδιας διοργάνωσης.

Ο Καρίμ Μπενζεμά στα 34 του χρόνια είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και αποτελεί το βασικό όπλο της ομάδας στην επιθετική γραμμή, καθώς σκοράρει ασταμάτητα και είναι ο πιο πολυβραβευμένος Γάλλος παίκτης στην ιστορία, έχοντας κατακτήσει τέσσερις τίτλους Champions League, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία Super Cup Ισπανίας, τρία Super Cup, τρεις τίτλους πρωταθλήματος και δύο Copa Del Rey.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ