Μόντριτς – «Δεν πήρε ούτε δύο λεπτά για να συμφωνήσω με τη Ρεάλ»

Μόντριτς – «Δεν πήρε ούτε δύο λεπτά για να συμφωνήσω με τη Ρεάλ»

Ο Λούκα Μόντριτς πέτυχε το πρώτο γκολ της Ρεάλ στον τελικό του Super Cup και μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ότι συμφώνησε με την ομάδα για ανανέωση μέσα σε δύο λεπτά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Κυριακής (16/1) επικράτησε με 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο και κατέκτησε το ισπανικό Super Cup, το οποίο είναι το 12ο στην ιστορία της και έφτασε συνολικά τους 95 τίτλους.

Οι Λούκα Μόντριτς και Καρίμ Μπενζεμά ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, αφού πέτυχαν τα δύο γκολ των μερένγκες, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Μάλιστα ο 36χρονος Κροάτης σημείωσε το πρώτο του τέρμα τη φετινή σεζόν με τους Μαδριλένους, φτάνοντας συνολικά πλέον τα 29 από το 2012 που βρίσκεται στη Μαδρίτη.

Το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει στην «βασίλισσα» μέχρι το τέλος της καριέρας του. Μάλιστα μετά την λήξη του αγώνα ρωτήθηκε για την περίοδο που πραγματοποιήθηκε η συμφωνία με την Ρεάλ, ανέφερε πως οι δύο πλευρές χρειάστηκαν λιγότερο από δύο λεπτά για να δώσουν τα χέρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Μόντριτς: 

«Είχα καλές σχέσεις με τον σύλλογο και συνεχίζω έτσι. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία και θα κάνουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο και για τους δυο μας. Δεν μας πήρε δύο λεπτά για να καταλήξουμε σε συμφωνία. Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Η επιθυμία μου είναι γνωστή, ελπίζω και στον σύλλογο».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ