Μπέτις – Αλαβές 4-0

Μπέτις – Αλαβές 4-0

Επιστροφή στις νίκες για την Μπέτις που διέλυσε με 4-0 την Αλαβές και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της La Liga, έχοντας τέσσερις βαθμούς περισσότερους από την πέμπτη Σοσιεδάδ.

Μετά από τρία ματς χωρίς νίκη η Μπέτις επικράτησε άνετα με 4-0 της Αλαβές και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας κάνοντας όνειρα ακόμη και για Champions League. Κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού παραμένουν οι φιλοξενούμενοι που αγνοούν τη νίκη από τις 6 Νοέμβρη.

Οι Σεβιγιάνοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα γκολ τους και «καθάρισαν» ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Μπέτις και ο Σέρχιο Κανάλες με ωραίο πλασέ στο 29′ έκανε το 2-0. Στο 41′ ήρθε και το 3-0 για τους γηπεδούχους με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας να σκοράρει ξανά, μετά από λάθος του Μαϊάζγκα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Μπέτις πέτυχε και άλλο γκολ. Ο Χουάνμι έκανε το 4-0 στο 54ο λεπτό με απίθανο σκάψιμο στην κόντρα και κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε με την ομάδα της Ανδαλουσίας να φτάνει σε μία πολύ εύκολη και επιβλητική νίκη.

ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Μπεγερίν, Πετσέγια, Έντγκαρ, Μιράνδα, Ροντρίγκες (70’ Ζοσέ), Κανάλες (70’ Ρόδρι), Γουαρδάδο, Χουάνμι (82’ Λάινες), Φεκίρ (82’ Καμαράσα), Ιγκλέσιας (70’ Καρβάλιο).

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λαγουάρδια, Ντουάρτε, Μιάζγα, Αγιρεγαμπίρια, Μέντεθ, Εσκαλάντε (46’ Πίνα), Ζέισον (46’ Τάτσι), Μόγια (46’ Μανού Γκαρσία), Χοσέλου (74’ Ντε Φουέντε), Ριόχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ