Έτσι θα φέρει τον Χάαλαντ στη Βαρκελώνη ο Λαπόρτα

Έτσι θα φέρει τον Χάαλαντ στη Βαρκελώνη ο Λαπόρτα

Μπορεί να μοιάζει δύσκολο, ωστόσο μόνο απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο να καταλήξει στη Βαρκελώνη για χάρη της Μπαρτσελόνα ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Όσο ο καιρός περνάει, τόσο πιο κοντά στην αποχώρηση του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, βρίσκεται ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός μίλησε πριν από περίπου μία εβδομάδα και δήλωσε ανοιχτά πως τη δεδομένη στιγμή δέχεται «πρέσινγκ» από τους Βεστφαλούς, ώστε να ανακοινώσει την απόφαση του για το μέλλον του και το… σπίτι που θα έχει την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τα Μέσα του εξωτερικού, αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι ανοιχτά, με την αποχώρηση ωστόσο να μοιάζει το πιθανότερο σενάριο. Όπως και με τον Τζέιντον Σάντσο, έτσι και με τον Χάαλαντ, η Ντόρτμουντ συμφώνησε το περασμένο καλοκαίρι να του δώσει το «ελεύθερο» και να κάνει ό,τι αποφασίσει εκείνος το καλοκαίρι του 2022.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι είναι οι ομάδες που έχουν «παίξει» περισσότερο τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, πάντα ακούγονται και μερικοί ψιθυροι από τη Βαρκελώνη.

Τι και αν τα οικονομικά δεδομένα της Μπαρτσελόνα ήταν (και μάλλον συνεχίζουν να είναι) σε τραγική κατάσταση; Τι και αν οι «μπλαουγκράνα» με το… ζόρι δηλώνουν ποδοσφαιριστές; Ο Ζουάν Λαπόρτα έχει μεγάλα σχέδια και όνειρα, με τον Χάαλαντ να είναι στα πλάνα του.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Ισπανίας, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζουάν Λαπόρτα, έχει δώσει τον λόγο του στους ανθρώπους της ομάδας πως θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει να κερδίσει τη μάχη και να κάνει κάτοικο Βαρκελώνης τον 21χρονο killer.

Όπως αναφέρεται, ο Λαπόρτα φέρεται να έχει αναφέρει στον στενό του κύκλο «Θα πάρω τον Χάαλαντ το καλοκαίρι»! Για να γίνει αυτό ωστόσο, θα πρέπει να περάσει πολλά εμπόδια και πολλές ομάδες.

Κι όμως, ο Λαπόρτα έχει ήδη καταφέρει να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια, καθώς ο Φιλίπε Κουτίνιο που είχε το μεγαλύτερο συμβόλαιο δόθηκε δανεικός στην Άστον Βίλα. Και μάλιστα, η Μπαρτσελόνα δεν θα καλύψει ούτε ένα μέρος του μισθού του, καθώς ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να «χαρίσει» στους Καταλανούς το 35% που είχε συμφωνηθεί να δώσει η Μπαρτσελόνα στον ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, οι «μπλαουγκράνα» ανανέωσαν το συμβόλαιο του Ουμτιτί μέχρι το 2026 και με αυτόν τον τρόπο μείωσαν το salary cup που έχουν στη La Liga. Όλα αυτά, την ώρα που ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν ανανεώνει και ετοιμάζεται να πει «αντίο».

Κι όμως, ο Λαπόρτα δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμα το μεγάλο του «όπλο». Το… χαρτί που σε περίπτωση που το ρίξει θα ανεβάσει τις πιθανότητες της Μπαρτσελόνα κατακόρυφα. Ποιο είναι αυτό; Η δυνατή φιλία που έχει με τον Μίνο Ραϊόλα.

Τον ατζέντη του Χάαλαντ. Είναι γνωστό πως ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» έχει μία εξαιρετική σχέση με τον μεγάλο Ιταλό μάνατζερ, καθώς και στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές, ενώ πρόσφατα συζήτησαν στην Ιταλία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα και τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ραϊόλα έχει έναν δικό του… άγραφο νόμο. Ο οποίος «λέει» πως δίνει τους μεγάλους του παίκτες στους καλούς του «φίλους».

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν ο Χάαλαντ θα γίνει το καλοκαίρι κάτοικος της Βαρκελώνης. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα περί Μπαρτσελόνα αυξάνονται και ο Λαπόρτα φέρεται να πιστεύει σε μεγάλο βαθμό πως θα καταφέρει να κάνει το «θαύμα» του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ