Η Μπαρτσελόνα έριξε… άκυρο στην Τσέλσι για Γκάβι

Η Μπαρτσελόνα έριξε… άκυρο στην Τσέλσι για Γκάβι

Οι μπλαουγκράνα ξέκοψαν μια και καλή τις... διαθέσεις των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Γκάβι αποτελεί τον επόμενο ηγέτη της Μπαρτσελόνα. Στο πρόσωπο του 17χρονου μέσου οι Καταλανοί βλέπουν τον άνθρωπου που θα πάρει στις πλάτες του την ομάδα, και θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την επόμενη μέρα των «μπλαουγκράνα».

Το νεαρό αστέρι της Μπάρτσα, που έχει ξεκινήσει φέτος βασικός σε αρκετούς αγώνες των «μπλαουγκράνα», πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Στα γραφεία της Μπαρτσελόνα έφτασε πρόταση από την Τσέλσι, ωστόσο οι Ισπανοί έκοψαν γρήγορα τον… βήχα στους μπλε, με τους Καταλανούς να σπέδουν να «δέσουν» τον Γκάβι με νέο συμβόλαιο το οποίο θα περιλαμβάνει εξωπραγματική ρήτρα. 

Το συμβόλαιο του 17χρονου μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, με τον ίδιο να αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανανεώσει το συμβόλαιο του για άλλα δύο χρόνια, με αυξημένες αποδοχές.

Την φετινή σεζόν έχει καταγράψει 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό ένα τέρμα, ενώ έχει «σερβίρει» και τρείς ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ