Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 3-2 : Απίστευτη ανατροπή για την Ατλέτικο

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 3-2 : Απίστευτη ανατροπή για την Ατλέτικο

Με δυο γκολ στις καθυστερήσεις, η Ατλέτικο τούμπαρε το παιχνίδι με την Βαλένθια και απέδειξε για ακόμη μια φόρα ότι είναι επτάψυχη.

Πριν από λίγες μέρες, το είχε κάνει η Τότεναμ κόντρα στην Λέστερ. Τώρα ήταν η σειρά της Ατλέτικο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμέονε επικράτησε με 3-2 της Βαλένθια, σημειώνοντας δυο γκολ στις καθυστερήσεις, έκανε άλμα τετράδας, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για τους Πρωταθλητές Ισπανίας το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Έμειναν πίσω με 2-0, αλλά κατάφεραν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα και να πραγματοποιήσουν μια απίστευτη ανατροπή.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού επιβεβαίωνε ότι οι Ροχιμπλάνκος βρίσκονται σε κακό φεγγάρι. Ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Βιγιαρεάλ, αποκλεισμός από το Κύπελλο Ισπανίας από την Μπιλμπάο, ωστόσο ο Τσόλο Σιμεόνε και οι παίκτες του δεν είχαν πει την τελευταία κουβέντα τους.

Τα γκολ των Τσούνμα και Κορέα έσβησαν το προβάδισμα της Βαλένθια (Γιουνούς Μουσά και Ούγκο Ντούρο στο 1ο ημίχρονο) και ο Χερμόσο έδωσε την χαριστική βολή, ολοκληρώνοντας μια απίθανη ανατροπή.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βρσάλικο (61’ Ερέρα), Χιμένες, Ερμόσο, Λόντι (46’ Κορέα), Κόκε, Ντε Πολ, Λεμάρ (57’ Φελίπε), Καρασκό (90+7′ Σεράνο), Σουάρες, Ζοάο Φέλιξ (57’ Κούνια)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομενέκ, Ντιακαμπί, Κορέια (71’ Βάσκες), Αλντερέτε (53’ Κοϊντρεντί), Λάτο (71’ Μοσκέρα), Σολέρ, Γκιγιαμόν, Φουλκιέ, Μούσα (88’ Ράτσιτς), Ντούρο (71’ Μάξι Γκόμες), Γουέδες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ