Προβληματισμένοι στη Ρεάλ για τους τραυματισμούς του Χάαλαντ

Προβληματισμένοι στη Ρεάλ για τους τραυματισμούς του Χάαλαντ

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ που αποτελεί τον μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι έγινε για ακόμη μία φορά πρωτοσέλιδο στον ισπανικό αθλητικό Τύπο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια κίνηση να αποκτήσει κάποιο παίκτη κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η «βασίλισσα» έχει ως στόχο κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να κάνει ότι μπορεί για να αποκτήσει κάποιους εκ των Κιλιάν Εμπαπέ, Ορελιέν Τσουαμενί και φυσικά τον Ερλινγκ Χάαλαντ τον επιθετικό της Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «ΑS» οι Μαδριλένοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την εξέλιξη της υπόθεσης, που αφορά στην απόκτηση του Χάαλαντ. Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως από τον Οκτώβριο του 2019, ο Νορβηγός επιθετικός έχει τραυματιστεί έντεκα φορές και έχει χάσει συνολικά 25 αγώνες.

Από την άλλη πλευρά ο νυν επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά έχει απουσιάσει από μόλις έντεκα αγώνες των «Μερένχες». Ειδικότερα, τα μυϊκά προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Νορβηγός προβληματίζουν εν μέρει τους ιθύνοντες της Ρεάλ, ωστόσο προς το παρόν, εκτιμάται ότι ο Χάαλαντ θα παρεμείνει βασικός «στόχος» για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ