Ομπαμεγιάνγκ: «Το μοναδικό μου πρόβλημα στην Άρσεναλ ήταν ο Αρτέτα»

Ομπαμεγιάνγκ: «Το μοναδικό μου πρόβλημα στην Άρσεναλ ήταν ο Αρτέτα»

Ο Πιερ Ομερίκ Ομπαμεγιάνγκ παραδέχτηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης του από την Μπαρτσελόνα, πως δεν περνούσε καλά στην Άρσεναλ λόγω του Μικέλ Αρτέτα.

Ο Ομπαμεγιάνγκ είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Μπαρτσελόνας, με την μεταγραφή του Γκαμπονέζου στους «μπλαουγκράνα» να εξελίσεται σε… σίριαλ την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης παρουσιάστηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα, στην οποία μετακινήθηκε ως ελεύθερος από τους «κανονιέρηδες» που αποφάσισαν να… παραιτηθούν και να ησυχάσουν μια και καλή από εκείνον.

Ο πρόεδρος Τζουάν Λαπόρτα και ο σύμβουλός του, Τζόρντι Κρόιφ, ήταν μαζί του κατά την παρουσίαση, με τον Γκαμπονέζο επθετικό και πρών κάπτεν της Άρσεναλ να παραλαμβάνει τη φανέλα με το Νο 25 και να αδυνατεί να κρύψει την ευτυχία του για το νέο βήμα στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι τιμή να παίξω για την Μπάρτσα. Ήθελα πραγματικά να έρθω εδώ. Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή του μεταγραφικού παραθύρου επειδή ήταν λίγο δύσκολα για μένα με την Άρσεναλ αλλά τελικά είμαι εδώ.

Η ημέρα των υπογραφών ήταν μία ημέρα που τράβηξε πολύ. Υπογράψαμε δύο λεπτά πριν το φινάλε των μεταγραφώ αλλά ήμουν πολύ χαρούμενος. Ζω ένα όνειρο και δεν θέλω να ξυπνήσω», τόνισε το νέο μεγάλο απόκτημα των μπλαουγκράνα, για να προσθέσει με νόημα:

«Ελπίζω να σκοράρω πολλά γκολ αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ νούμερα. Πολλά γκολ θα ήταν ωραία. Οι τελευταίοι μήνες μου στην Άρσεναλ ήταν περίπλοκοι, δεν ήθελα ποτέ να κάνω κάτι λάθος, αυτό είναι τοι παρελθόν και εγώ σκέφτομαι το παρόν.

Τα προβλήματά μου ήταν με τον Αρτέτα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, δεν ήμουν ευτυχισμένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ