Marca: Να μη χάνει άλλο χρόνο το ποδόσφαιρο! (pic)

Marca: Να μη χάνει άλλο χρόνο το ποδόσφαιρο! (pic)

Η Marca πραγματοποίησε μια έρευνα στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης σχετικά με τον καθαρό χρόνο που παίζεται ποδόσφαιρο σε κάθε ματς.

Η ισπανική εφημερίδα Marca πραγματοποίησε μια έρευνα στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης σχετικά με τον μέσο όρο καθαρού χρόνου ποδοσφαίρου που παίζεται σε κάθε παιχνίδι.

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας και σίγουρα προκαλούν μεγάλη εντύπωση.

Το πρωτοσέλιδο είχε χαρακτηριστικό τίτλο και έγραφε: «Το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να χάνει άλλο χρόνο…» και μέσα από την ανάλυση των αποτελεσμάτων της έρευνας εξηγείται απόλυτα ο συγκεκριμένος τίτλος που επέλεξε η εφημερίδα για τον έρευνα που πραγματοποιήθηκε.

Στα πέντε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκε η έρευνα φαίνεται πως ο μέσος όρος καθαρού χρόνου παιχνιδιού ανέρχεται στα 54,61 λεπτά.

Επιπλέον, αποδεικνύεται πως γίνονται 101 διακοπές κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα, είτε με τα συχνά σφυρίγματα των διαιτητών, είτε με τα απρόοπτα των ποδοσφαιριστών είτε με τις σκόπιμες καθυστερήσεις που κάνουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές για να κερδίσουν χρόνο στο ματς.

Δείτε εδώ το σημερινό πρωτοσέλιδο της Marca:  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ