Έλτσε – Αλαβές 3-1

Έλτσε – Αλαβές 3-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέρε Μίγια που πέτυχε δύο γκολ, η Έλτσε επικράτησε 3-1 της Αλαβές και συνέχισε την ανοδική της πορεία αφού μετρά πέντε ματς χωρίς ήττα.

Την εξαιρετική πορεία του τελευταίου διαστήματος συνέχισε η Έλτσε που με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέρε Μίγια επικράτησε με 3-1 της Αλαβές και έφτασε τα πέντε σερί ματς χωρίς ήττα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μετρούν πλέον 11 ματς χωρίς νίκη και βρίσκονται στην προτελευταία θέση.

Η Αλαβές ήταν αυτή που προηγήθηκε όταν στο 19ο λεπτό ο Ριόχα έβγαλε σέντρα και με προβολή στο δεύτερο δοκάρι ο Χοσέλου έκανε το 0-1. Η Έλτσε πίεσε για την ισοφάριση, είχε δύο πολύ καλές στιγμές με Μίγια και Μπογέ, αλλά τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο μέρος.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Μίγια έκανε το 1-1 με σουτ από κοντά, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Η ανατροπή ήρθε στο 58′ όταν ο Μοχίκα έβγαλε σέντρα και Μίγια με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-1. Στο 86′ ήρθε και το 3-1 με τον Φιδέλ να σκοράρει μετά από ασίστ του Μπογέ και να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

ΕΛΤΣΕ: Έντγκαρ, Παλάσιος, Βερδού (85′ Γκονζάλες), Μπίγας, Μοχίκα, Τέτε Μορέντε (90′ Γκούτι), Μασκαρέλ, Γκουμπάου, Φιντέλ, Μπογέ (90′ Χοσάν), Μίγια (72′ Καρίγιο)

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Αγκιρεγκαμπίρια (54′ Τενάλια), Λαγκουάρντια, Λεζούν, Ντουάρτε, Πίνα, Εσκαλάντε (87′ Γκουϊντέντι), Τζέισον (73′ Μέντες), Ριόχα, Χοσέλου (54′ Βαγιέχο), Ντε Λα Φουέντε (74′ Πέρε Πονς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ