Κράξιμο σε Σιμεόνε: Ανάγκασε τον Βας να συνεχίσει τραυματίας και έπαθε ζημιά

Κράξιμο σε Σιμεόνε: Ανάγκασε τον Βας να συνεχίσει τραυματίας και έπαθε ζημιά

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ανάγκασε τον Ντάνιελ Βας να βγάλει το 90λεπτο και ο Δανός θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες με ζημιά στο γόνατο.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι πολύ καλός προπονητής, ωστόσο μερικές φορές πάνω στην ένταση της στιγμής κάνει πράγματα που μπορεί να οδηγήσουν στην πλήρη καταστροφή.

Έτσι ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο είδε τον Ντάνιελ Βας να τραυματίζεται στο ντεμπούτο του στο πρόσφατο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Κάμπ Νόου.

Ο Δανός αμυντικός μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Φεράν Τόρες ήταν εμφανές πως δεν μπορούσε να συνεχίσει, ωστόσο ο «Τσόλο» πήγε από πάνω του και τον σήκωσε με το ζόρι για να συνεχίσει στο παιχνίδι παρόλο που η Ατλέτικο Μαδρίτης έχανε με 4-2, η Μπαρτσελόνα έπαιζε με δέκα και υπήρχαν έξι λεπτά καθυστερήσεων και τον ανάγκασε με το ζόρι να ολοκληρώσει την αναμέτρηση.

Ο Βας εν τέλει συνέχει και ολοκλήρωσε το παιχνίδι, ωστόσο ήταν εμφανές ότι κούτσαινε σε όλη την διάρκεια από τον τραυματισμό του και μετά και στο τέλος αποδείχθηκε πως έπαθε σοβαρή ζημία στο γόνατο. Πιο συγκεκριμένα η διάγνωση ήταν βαριά κάκωση στους συνδέσμους του δεξιού του γονάτου και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για 6-8 εβδομάδες.

Αυτό το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κάσμο και τους δημοσιογράφους με αποτέλεσμα ο Σιμεόνε να δεχθεί σκληρή κριτική, από ΜΜΕ και φιλάθλους, επειδή υποχρέωσε έναν τραυματία παίκτη να συνεχίσει να αγωνίζεται θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία του και ίσως επιβαρύνοντας την κατάστασή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ