Παραίτηση «βόμβα» στην Μπαρτσελόνα

Παραίτηση «βόμβα» στην Μπαρτσελόνα

Ο διευθύνων σύμβουλος των «μπλαουγκράνα» Φεράν Ρεβέρτερ υπέβαλε την παραίτηση του στον Τζουάν Λαπόρτα επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Παραίτηση… έκπληξη στις τάξεις της Μπαρτσελόνα. Πιο συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Φεράν Ρεβέρτερ ενημέρωσε τον ισχυρό άνδρα των «μπλαουγκράνα» Τζουάν Λαπόρτα, για την πρόθεση του να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους.

Διορίστηκε τον Ιούλιο και συμμετείχε στην αναδιάρθρωση του χρέους του συλλόγου και στη μείωση του μισθολογίου. Η παραίτηση θα τεθεί σε ισχύ μόλις διοριστεί νέος διευθύνων σύμβουλος.

«Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που έφυγα από τη Γερμανία για να επιστρέψω στη Βαρκελώνη για οικογενειακούς λόγους, και λίγο μετά αποδέχτηκα την πρόταση που δέχθηκα από τον πρόεδρο Τζουάν Λαπόρτα για να γίνω διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου.

Προσωπικά έχω καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και αφοσίωση κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, αλλά τώρα θέλω να επικεντρωθώ στον λόγο για τον οποίο επέστρεψα στη Βαρκελώνη, που είναι να αφιερώσω περισσότερο χρόνο σε προσωπικά και οικογενειακά σχέδια», ανέφερε στη δήλωσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ