Tα μάζεψε ο Αραούχο: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλους τους φίλους της Εσπανιόλ»

Tα μάζεψε ο Αραούχο: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλους τους φίλους της Εσπανιόλ»

Ο αμυντικό της Μπαρτσελόνα έκανε χειρονομία προς τον πάγκο της Εσπανιόλ για... υποβιβασμό, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας.

Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο ντέρμπι της Βαρκελώνης. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη, ωστόσο το γκολ του Λουκ Ντε Γιόνγκ λίγο πριν το φινάλε χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους «μπλαουγκράνα».

Όπως είναι λογικό το ματς είχε αρκετή ένταση, με τις αψυμαχίες να έχουν την τιμητική τους. Μια από αυτές έφερε και την αποβολή των  Ζεράρ Πικέ και Νίκο Μελαμέντ. Κάπου εκεί υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο πάγκων με την κάμερα να πιάνει τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα Ρόλαντ Αραούχο, να κάνει χειρονομία για υποβιβασμό, προς τον πάγκο της Εσπανιόλ.

Πιο συγκεκριμένα ο σχημάτισε με τα δάχτυλα του τον αριθμό δύο προς τον πάγκο των γηπεδούχων, «πικάροντας» τους για το γεγονός ότι πέρσι αγωνίζονταν στη Segunda Division.

Ο Ουρουγουανός στόπερ μετά το ματς αντιλήφθηκε το λάθος του κι απολογήθηκε δημόσια για την συμπεριφορά του στο καταλανικό ντέρμπι. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλους τους φίλους της Εσπανιόλ για την ατυχή χειρονομία που έκανα. Όλα ήταν αποτέλεσμα της έντασης που υπήρχε στη διάρκεια του ντέρμπι. Θεωρώ πως είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται τους φιλάθλους και τους αντιπάλους, γι’ αυτό δεν είμαι περήφανος για την συμπεριφορά μου», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ