Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 3-0: Με Ασένσιο και Βινίσιους παραμένει στο +7

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 3-0: Με Ασένσιο και Βινίσιους παραμένει στο +7

Με δύο πανέμορφα τέρματα των Ασένσιο και Βινίσιους και ακόμη ένα από τον συνήθη ύποπτο Μπενζεμά η Ρέαλ κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Αλαβές και να διατηρήση το +7 από την δεύτερη Σεβίλλη.

Eύκολο έργο είχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αλαβές της οποίας επικράτησε με 3-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου.

Στο πρώτος μέρος οι «μερέγχες» τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη Αλαβές, η οποία είχε σε μεγάλη βραδιά τον τερματοφύλακα της  Πατσέκο, η  οποία ωστόσο δεν έφτανε.

Η Ρέαλ κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, με δράστη τον Μάρκο Ασένσιο στο 63ο λεπτό. Μέ ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης, ο νεαρός Ισπανός πήρε την μπάλα  έξω από την περιοχή και την έστειλε -τηλεκατευθυνόμενη στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας με ένα ασύλληπτο φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό (1-0).

Στο 80ο λεπτό σημειώθηκε ένα γκολ αντίστοιχης ομορφιάς, μόνο που αυτό ήταν προϊόν ομαδικής προσπάθειας, με τους γηπεδούχους να κρύβουν τη μπάλα ζαλίζοντας τους αντιπάλους τους και από τη συνεργασία των Ασένσιο και Μπενζεμά και τον Βινίσιους να την στέλνει στα δίχτυα για το 2-0, φτάνοντας τα 13 φετινά γκολ στην La Liga.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Καρίμ Μπενζεμά έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Βινίσιους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ