Ο Τσάβι βρίσκει τα… κουμπιά της Μπαρτσελόνα: Στο -5 από τη Ρεάλ με τον Ισπανό στον πάγκο

Ο Τσάβι βρίσκει τα… κουμπιά της Μπαρτσελόνα: Στο -5 από τη Ρεάλ με τον Ισπανό στον πάγκο

Ο Τσάβι βελτιώνει συνεχώς την Μπαρτσελόνα και οι αριθμοί το αποδεικνύουν...

Εμφάνιση από άλλες εποχές έκανε στο «Μεστάγια» η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν ένα από καλύτερα τους παιχνίδια με τον Τσάβι στην τεχνική τους ηγεσία και πέρασαν άνετα από την έδρα της Βαλένθια, επικρατώντας της ομάδας του Μπορδαλάς με 4-1.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που πέτυχε χατ-τρικ, η Μπάρτσα έδειξε χαρακτήρα και μάλιστα έδωσε ταυτόχρονα και θέαμα, παίζοντας με τον κλασικό και αγαπημένο τρόπο που προσπαθεί να επαναφέρει ο Τσάβι στο κλαμπ.

Και μέχρι στιγμής, ο 41χρονος δείχνει να δικαιώνεται. Τόσο με βάση τις εμφανίσεις, τόσο και (κυρίως) με τα αποτελέσματα. Από την ημέρα που ανέλαβε ο Τσάβι την ομάδα, μονάχα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα, με τη διαφορά μάλιστα να είναι μικρή.

Συγκεκριμένα, επί ημερών Τσάβι, η Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να «μαζέψει» 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η ομάδα της Μαδρίτης έχει συγκεντρώσει στο συγκεκριμένο διάστημα 30 βαθμούς και είναι η μοναδική ομάδα που έχει μεγαλύτερη συγκομιδή.

Ένα στοιχείο που αποδεικνύει περίτρανα πως ο Ισπανός τεχνικός βάζει σιγά-σιγά στο σωστό μονοπάτι και πάλι τους «μπλαουγκράνα»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ