Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ 5-1: Διέλυσε την Εσπανιόλ με σούπερ Πίνο η Βιγιαρεάλ

Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ 5-1: Διέλυσε την Εσπανιόλ με σούπερ Πίνο η Βιγιαρεάλ

Με τον Πίνο να σκοράρει τέσσερα γκολ σε 52 λεπτά, η Βιγιαρεάλ έκανε... πλάκα στην Εσπανιόλ και επικράτησε με 5-1 στο «Θεράμικα».

Με τέτοιον Πίνο μπορεί να ονειρεύεται και πάλι… σεντόνι. Ο 19χρονος έκανε το ματς της καριέρας του, η Βιγιαρεάλ ήταν σε απίστευτη ημέρα και διέλυσε με 5-1 την Εσπανιόλ στο «Θεράμικα» διευρύνοντας παράλληλα και το αήττητο σερί της στα πέντε παιχνίδια.

Μόλις 14 λεπτά χρειάστηκαν στον Πίνο για να ανοίξει το σκορ και να δώσει το προβάδισμα στα «κίτρινα υποβρύχια». Ο ίδιος έκανε και το 2-0 έξι λεπτά αργότερα, πριν διαμορφώσει το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου στο 45ο λεπτό.

Κι όμως, ο Ισπανός δεν έμεινε εκεί, καθώς στο 53ο λεπτό έφτασε στο… καρέ, λέγοντας «ευχαριστώ» στην τρομερή μπαλιά του Νταντζούμα. Ο Μπάρε μείωσε σε 4-1 στο 65ο λεπτό, ωστόσο ο Ντία σκόραρε και πάλι για τη Βιγιαρεάλ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 στο 86ο λεπτό.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Οριέ, Αλμπιόλ, Τόρες (46′ Μαντί), Εστουπινιάν, Πίνο (75′ Τσουκουέζε), Παρέχο, Καπουέ (63′ Ιμπόρα), Τριγκέρος, Νταντζούμα (76′ Μπουλαγιέ Ντία), Λο Σέλσο (63′ Μόι Γκόμεθ)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Λόπεθ, Χιλ, Γκόμες, Καμπρέρα, Πεδρόσα (74′ Βίλα), Μπάρε, Πουάδο (64′ Μελαμέντ), Χερέρα (63′ Εμπάρμπα), Νταρντέρ, Βιλένα (46′ Ντιμάτα), Ντε Τομάς (82′ Γου Λι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ