Μπαρτσελόνα: Η Γιουνάιτεντ προσφέρει 10 εκατ. ευρώ στον Αραούχο

Μπαρτσελόνα: Η Γιουνάιτεντ προσφέρει 10 εκατ. ευρώ στον Αραούχο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ψηλά στην μεταγραφική της λίστα τον στόπερ της Μπαρτσελόνα, με τους «κόκκινους διάβολους» να είναι πρόθυμοι να προσφέρουν πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν κάνει γνωστή την πρόθεση τους, να κρατήσουν για πολλά χρόνια ακόμα τον Ρόλαντ Αραούχο στο δυναμικό τους. Για τον λόγο αυτό έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίχτη για την ανανέωση του συμβολαίου το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Ωστόσο οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν «παγώσει» με αποτέλεσμα η χρυσή τομή για την επέκταση της συνεργασίας να μην έχει επέλθει ακόμα. Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα ο λόγος που ο Ουρουγουανός δεν έχει πει ακόμα το ναι στους Καταλανούς, καθώς έχει δεχθεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από σύλλογο της Premier League.

Πρόκειται για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ προσφέρει στον Αραούχο συμβόλαιο ύψους 10 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που οι «μπλαουγκράνα» αδυνατούν να φτάσουν μέχρι τα 4 εκατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ