Αλαβές – Σεβίλλη 0-0

Αλαβές – Σεβίλλη 0-0

Η Σεβίλλη δεν κατάφερε να νικήσει την Αλαβές (0-0) για την 27η αγωνιστική της La Liga και έχασε έδαφος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στο -5 και με παιχνίδι περισσότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μεγάλη γκέλα για τη Σεβίλλη, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Αλαβές εκτός έδρας για την 27η αγωνιστική της La Liga και βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας και ματς περισσότερο.

Ο Μπόνο στο πρώτο λεπτό απέκρουσε το σουτ του Χοσέλου, ενώ στο 5′ ο Εν Νεσιρί σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 24′ ο Μόγια επιχείρησε να σκοράρει για την Αλαβές αλλά δεν βρήκε εστία, ενώ στο 31′ ο Ράκιτιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για τη Σεβίλλη.

Η Αλαβές έχασε κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, με τη Σεβίλλη να φτάνει μια ανάσα από το γκολ στο 89′ αλλά ο Μουνίρ δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Πατσέκο.

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λαγουάρδια, Λεζέν, Ντουάρτε, Τενάλια, Εσκαλάντε, Πονς (72’ Μανού Γκαρσία), Μόγια, Ριόχα (90’ Βαγιέχο), Έντγκαρ Μέντεθ (79’ Ζέισον), Χοσέλου

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Γκουντέλι, Κουντέ, Ακούνια (83’ Ογκούστινσον), Ντιλέινι, Χορδάν (58’ Τόρες), Ράκιτιτς, Κορόνα (84’ Μουνίρ), Οκάμπος (80’ Λουίσμι), Εν Νεσιρί (58’ Μιρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ