Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 4-1

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 4-1

Η Βασίλισσα βρέθηκε πίσω με 1-0 στο 10’, αλλά με γκολ των Καμαβίνγκα, Μόντριτς και Μπενζεμά, έκανε την ολική ανατροπή και πήρε τη νίκη με 4-1.

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 4-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 27η αγωνιστική της La Liga. Οι Μαδριλένοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 10’, όταν οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με πέναλτι του Ογιαρθάμπαλ, κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το ματς πριν την ολοκλήρωση του ημίχρονου, με τα γκολ των Καμαβίνγκα (40’) και Μόντριτς (43’). Στο 75’ ο Μπενζεμά σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και στο 79’ ο Ασένσιο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της Βασίλισσας. Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ έφτασε τους 63 βαθμούς και βρίσκεται στο +8 από τη δεύτερη Σεβίλλη, ενώ η Σοσιεδάδ έμεινε στους 44 πόντους και στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και λίγο πριν τη συμπλήρωση του 10άλεπτου κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μιλιτάο στον Ογιαρθάμπαλ. Ο ίδιος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και άρχισαν να πιέζουν την άμυνα των Βάσκων. Στο 40’ τελικά η πίεσή τους απέφερε καρπούς, με τον Καμαβινγκά με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή να φέρνει στα ίσια το παιχνίδι. Ένα λεπτό αργότερα οι Μαδριλένοι σκόραραν με τον Μπενζεμά, αλλά το γκολ του Γάλλου ακυρώθηκε. Στο 43’ η Ρεάλ έκανε την ολική ανατροπή, με τον Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης με μια… σουτάρα έξω από τη μεγάλη περιοχή της Σοσιεδάδ έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Ρεμίρο και έκανε το 2-1 για την ομάδα του Αντσελότι, πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Στο 51’ η Ρεάλ απείλησε με τον Μπενζεμά, αλλά ο τερματοφύλακας της Σοσιεδάδ του είπε «όχι». Στο 68’ όμως ο Γάλλος βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, αλλά όπως και στη φάση του 41’ είδε το γκολ του να ακυρώνεται. Στο 74’ τελικά κατάφερε να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Ελουστόνδο έκανε πέναλτι στον Βινίσιους. Ο Καρίμ Μπενζεμά το εκτέλεσε και έκανε το 3-1, με τον Ασένσιο στο 79’ να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Μαδριλένων.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Αλάμπα, Καρβαχάλ (83’ Βάσκεθ), Μεντί, Μιλιτάο, Μόντριτς (81’ Μαρσέλο), Κασεμίρο, Καμαβινγκά, Βινίσιους (81’ Θεμπάγιος), Ροδρίγο (76’ Ασένσιο), Μπενζεμά (83’ Μαριάνο Ντίαθ)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Θαλδούα (62’ Ελουστόνδο), Γοροσαμπέλ, Λε Νορμάν, Πατσέκο, Νταβίντ Σίλβα, Ιγιαραμένδι (62’ Θουμπιμένδι), Θουμπελδία, Ογιαρθάμπαλ, Ισάκ (78’ Ισάκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ