Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε 3-1: «Καθάρισε» στο δεύτερο μέρος και παραμένει σε… τροχιά εξάδας

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε 3-1: «Καθάρισε» στο δεύτερο μέρος και παραμένει σε… τροχιά εξάδας

Mε μια εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερενα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λεβάντε με 3-1 εντός έδρας  για την 27η αγωνιστική της La Liga και παραμένει σε τροχιά εξάδας.

Σε τροχιά Ευρώπης μπήκε ξανά η Μπιλμπάο, που κέρδισε με 3-1 τη Λεβάντε και την άφησε στην τελευταία θέση στη βαθμολογίας. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 12ο λεπτό ο Κάρδενας είπε όχι σε σουτ του Ουίλιαμς ενώ στο 28’ ο κίπερ της Λεβάντε έσωσε κει μετά από σέντρα σουτ του Σάνσετ και στο 29’ νίκησε και τον Μπερενγκέρ.

Με το καλημέρα της επανάληψης η Μπιλμπάο άνοιξε το σκορ. Πιο συγκεκριμένα στο 48′ ο Μπερενγκέρ έβγαλε τη σέντρα και ο Ντουάρτε έσωσε προ του Ουίλιαμς ενώ στο 63’ ο Μπερενγκέρ σέντραρε από δεξιά και ο Βέσγα με κεφαλιά από κοντά, έκανε το 1-0.

Και στο 76’ η Μπιλμπάο έφυγε στην κόντρα, ο Μπερενγκέρ έβγαλε κάθετα στον Ινιάκι Ουίλιαμς που πλάσαρε  για το 2-0 ενώ στο 87’ η Μπιλμπάο κέρδισε πέναλτι και ο Θάραγα το εκτέλσε εύστοχα για το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε η Λεβάντε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής, στο 91′ με όμορφο πλασέ του Ντε Φρούτος.

ΜΠΙΛΜΠΑΟΣιμόν, ΝτεΜάρκος, Γιούρι, Μαρτίνεθ (55’ Βιβιάν), Γεράι, Βέσγα, Βενσεδόρ (79’ Βιγιαλίμπρε), Σάνσετ (73’ ΝίκοΟυίλιαμς), Μουνιαΐν (73’ Θάραγα), Μπερενγκέρ, Ουίλιαμς (79’ Πετσαρομάν)

ΛΕΒΑΝΑΤΕ: Κάρδενας, Κάσερες (71’ Καντερό), Ντουάρτε, Σον (84’ Φρανκέσα), Μιραμόν, Πιέρ, Μελέρο (71’ Μάλσα), Μοράλες (45+1’ Μπάρντι), Πεπελού, Μαρτί (84’ Ντάνι Γκόμεθ), Ντε Φρούτος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ