Ατλέτικο Μαδρίτης – Κάντιθ 2-1: Με τα χίλια ζόρια…

Ατλέτικο Μαδρίτης – Κάντιθ 2-1: Με τα χίλια ζόρια…

Η Καντίθ έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την Ατλέτικο η οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και ανέβηκε στην τρίτη θέση με +3 από την Μπαρτσελόνα που έχει όμως δύο ματς λιγότερα.

Με την ψυχή στο στόμα η Ατλέτικο! Η Κάντιθ που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στάθηκε εξαιρετικά στο «Wanda Metropolitano», με την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε να παίρνει δύσκολα τη νίκη (τέταρτη σερί) με 2-1 και να ανεβαίνει στην τρίτη θέση με +3 από την Μπαρτσελόνα που ακολουθεί με δύο ματς λιγότερα.

Η Ατλέτικο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ με τον Φέλιξ που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λεδέσμα. Αντί αυτό το γκολ να δώσει ώθηση στους γηπεδούχους, η Κάντιθ ήταν αυτή που ανέβηκε και έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες πριν ισοφαρίσει σε 1-1 στο 45′ με ωραία κεφαλιά του Νεγρέδο.

Πέντε λεπτά νωρίτερα ο διαιτητής είχε δείξει απευθείας κόκκινη στον Ρεϊνίλτο για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Αλκαράθ, αλλά μετά την παρέμβαση του VAR η κόκκινη έγινε κίτρινη, σε μία φάση που είναι ξεκάθαρη αποβολή.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η Κάντιθ ήταν πιο απειλητική, αλλά η Ατλέτικο βρήκε το γκολ όταν 69′ ο Ντα Πάουλ πήρε το «ριμπάουντ» από επέμβαση του Λεδέσμα σε σουτ του Κορέα κι έκανε το 2-1. Στο 87′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα όταν ο Σεράνο είδε κόκκινη σε ένα μαρκάρισμα πολύ πιο… ήπιο από εκείνο του 40ου λεπτού.

Ατλέτικο: Όμπλακ, Γιορέντε, Σάβιτς, Χιμένες (82’Σεράνο), Ρεϊνίλντο, Καρασκό (60’Κορέα), Έκτορ Ερέρα, Κόκε (46’Λόντι), Ντε Πάουλ, Ζοάο Φέλιξ (82’Φελίπε), Γκριεζμάν (60’Σουάρες).

Κάντιθ: Λεδέσμα, Ακαπό(86’Καρσελέν), Τσούστ, Λουίς Ερνάντεθ, Εσπίνο (90’Περέα), Αλκαράθ, Σαν Εμετέριο (73’Λούκας Πέρεθ), Ιντρίσι, Σομπρίνο (73’Άλεξ Φερνάντεθ), Λοσάνο, Νεγρέδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ