Μπαρτσελόνα: Ο «νόμος» της… τεσσάρας «χτύπησε» και τη Ρεάλ (vids)

Μπαρτσελόνα: Ο «νόμος» της… τεσσάρας «χτύπησε» και τη Ρεάλ (vids)

Δεν ήταν απλώς μια... τεσσάρα. Ήταν η έκτη τεσσάρα από τον Φεβρουάριο. Η Μπαρτσελόνα του Τσάβι σκοράρει για... πλάκα και η Ρεάλ το κατάλαβε καλά μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Αδιανόητο «πάρτι» μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από την Μπαρτσελόνα. Με μια εμφάνιση που θα ζήλευε ακόμα και η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα, η ομάδα του Τσάβι έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην ισπανική πρωτεύουσα και έφυγε με το διπλό, επικρατώντας με το τρομερό 4-0.

Οι «μπλαουγκράνα» πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, βρήκαν γκολ στα μισά του πρώτου μέρους και μετέτρεψαν σε ένα απίστευτο… γλέντι το clasico στη Μαδρίτη, φεύγοντας με ένα διπλό που θα μείνει στην ιστορία.

Δεν ήταν απλώς μια νίκη. Για την Μπαρτσελόνα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήρθε και πάλι παίζοντας τρομερό ποδόσφαιρο, βγάζοντας μοναδική ενέργεια, τόσο στην άμυνα, όσο κυρίως στην επίθεση. Από την ημέρα που ανέλαβε ο Τσάβι και κυρίως από τον Γενάρη που έγιναν οι μεταγραφές, η Μπαρτσελόνα έχει μεταμορφωθεί εντελώς και φτιάχνει κλασικές ευκαιρίες με το… τσουβάλι.

Με τις περισσότερες μάλιστα να καταλήγουν στα αντίπαλα δίχτυα. Πιο συγκεκριμένα, από τις αρχές του Φεβρουαρίου, μέχρι και το clasico του «Μπερναμπέου» η Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει συνολικά σε έξι διαφορετικά παιχνίδια από τέσσερα γκολ!

Οι «μπλαουγκράνα» τείνουν να μετατρέψουν σε… κανόνα την τεσσάρα, καθώς στα τελευταία έντεκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχουν σκοράρει τέσσερις φορές σε έξι διαφορετικά παιχνίδια, έχοντας φυσικά και ένα αήττητο σερί 12 αγώνων.

Η αρχή έγινε απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νόου», όταν η ομάδα του Τσάβι επικράτησε με 4-2. Το επόμενο… θύμα του «νόμου» ήταν η Βαλένθια, η οποία διαλύθηκε μέσα στο «Μεστάγια» με 4-1.

Τεσσάρα δέχτηκε και η Νάπολι και μάλιστα μέσα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», όπου η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-2 για τα μπαράζ του Europa League. Ακολούθησαν τα δύο εύκολα 4-0 με Μπιλμπάο και Οσασούνα, πριν έρθει το επικό 4-0 στο «Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ.

Γίνεται… δουλίτσα από τον Τσάβι στη Βαρκελώνη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ