Αντσελότι: «Δική μου η ευθύνη για την ήττα στο clasico»

Αντσελότι: «Δική μου η ευθύνη για την ήττα στο clasico»

Ο Κάρλο Αντσελότι ανέλαβε την ευθύνη για τη συντριβή που γνώρισε η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου (0-4).

Ο Κάρλο Αντσελότι, όπως ήταν αναμενόμενο, εμφανίστηκε φανερά απογοητευμένος μετά τον διασυρμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου (0-4) και ανέλαβε την ευθύνη για ότι συνέβη.

«Δεν ήμασταν ο εαυτός μας, όλα πήγαν στραβά. Είπα στους παίκτες ότι η ήττα ήταν δικό μου λάθος», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός. Στη συνέχεια ζητήθηκε η γνώμη του για μια αμφιλεγόμενη φάση στο 11ο λεπτό, όπου ο Ομπαμεγιάνγκ θα μπορούσε να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, αλλά εκείνος δεν θέλησε να σταθεί στο εν λόγω περιστατικό:

«Δεν το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπαίνω σε αυτό γιατί δεν θέλω να δικαιολογούμαι. Παίξαμε πολύ άσχημα και αντιμετωπίσαμε λάθος το παιχνίδι».

Τέλος, τόνισε: «Έχουμε χρόνο να συγκεντρώσουμε την ενέργειά μας και να προετοιμαστούμε για τους δύο τελευταίους μήνες της σεζόν για να κερδίσουμε τρόπαια. Κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε μέχρι τώρα. Είμαι πολύ λυπημένος για την ήττα, λυπάμαι για τους οπαδούς, αλλά πρέπει να είμαι ήρεμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ