Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Κεσί (pic)

Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Κεσί (pic)

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα είναι από το καλοκαίρι ο Φρανκ Κεσί που πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στους «μπλαουγκράνα» και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε διάνα με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου που έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην ανοδική πορεία του τελευταίου διμήνου και ήδη έχει ξεκινήσει τα πλάνα της για το καλοκαίρι ώστε να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή. Μία από τις περιπτώσεις στις οποίες είχε εστιάσει εδώ και καιρό ήταν αυτή του Φρανκ Κεσί ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Μίλαν.

Μπάρτσα και παίκτης είχαν έρθει σε συμφωνία εδώ και λίγες μέρες και την Τρίτη (22/3) έπεσαν και οι υπογραφές. Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού πέρασε τα ιατρικά τεστ με επιτυχία και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους Καταλανούς. Οι απολαβές του θα είναι στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, συν μπόνουν επίτευξης στόχων.

Ο Κεσί αποκτήθηκε από τη Μίλαν το 2019, με μεταγραφή 24 εκατομμυρίων ευρώ από την Αταλάντα και μέχρι σήμερα αγωνίστηκε 214 φορές για τους «ροσονέρι», έχοντας 36 γκολ και 16 ασίστ. Tην τρέχουσα σεζόν ο Αφρικανός μέσος μετράει 30 συμμετοχές, με έξι γκολ και μια ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ