Πικέ: «Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ η καλύτερη τριάδα στην ιστορία» (vid)

Πικέ: «Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ η καλύτερη τριάδα στην ιστορία» (vid)

Ο Ζεράρ Πικέ αποθέωσε τους πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα λέγοντας πως ήταν η καλύτερη τριάδα στην ιστορία...

Στις 21:00, στο Barca TV, θα μεταδοθεί το ντοκιμαντέρ «Gerard Pique, a life in Blaugrana», για τον Ζεράρ Πικέ. Στο teaser, που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μιλάει, μεταξύ άλλων, και για την τριάδα Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ, λέγοντας πως «είχαμε την καλύτερη τριάδα που έχω δει στην ιστορία. Συνέβη κάτι απροσδόκητο και αυτό ήταν ότι σε έξι μήνες δεν χάσαμε σχεδόν κανένα παιχνίδι».

Το ντοκιμαντέρ ξεκινά με τον Πικέ να μπαίνει στο Μουσείο της Μπαρτσελόνα όπου βρίσκονται τα τρόπαια της ομάδας, τονίζοντας: «Είναι πολύ σημαντικό και δίνει την αίσθηση ότι γερνάς, αλλά είναι μια ονειρεμένη καριέρα. Η ιστορία του συλλόγου είναι το DNA μας, ο τρόπος ζωής μας, οι αξίες μας και συνοψίζεται πολύ καλά σε αυτό το Μουσείο».

Όσο για το εάν νιώθει θρύλος της Μπαρτσελόνα, ο Πικέ είπε το εξής: «Δεν μπορώ εγώ να πω αν είμαι θρύλος της Μπαρτσελόνα. Οι άνθρωποι πρέπει να εκτιμούν τον ρόλο του κάθε παίκτη. Για μένα όλο αυτό το ταξίδι ήταν ένα όνειρο και ελπίζω να το παρατείνω όσο το δυνατόν περισσότερο. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω και να σκοράρω γκολ και να αφήσω τον χρόνο να αποφασίσει τι ήμουν για τον σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ