Τι δήλωσε ο Λαπόρτα για τον Ντεμπελέ και το μέλλον του

Ο Ζοάν Λαπόρτα πετά το μπαλάκι στον Ουσμάν Ντεμπελέ σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ η αλήθεια είναι πως μετά την έλευση του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα έχει ανεβάσει την απόδοση του κατακόρυφα και οι μπλαουγκράνα επιθυμούν την παραμονή του και μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Πάντως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα έχει αναφέρει πως θα ήθελε να παραμείνει ο Ντεμπελέ στην ομάδα και πλέον ρίχνει το μπαλάκι στην πλευρά του όσον αφορά το μέλλον στους Καταλανούς, ωστόσο όπως τόνισε αν μείνει θα πρέπει να αποδεχθεί τα οικονομικά όρια που υπάρχουν στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λαπόρτα: 

«Δεν μας έχει πει ότι θέλει να μείνει. Του κάναμε μια πρόταση ανανέωσης με προθεσμία ως τις 20 Δεκεμβρίου. Αποφάσισε τότε να μην την κάνει δεκτή. Ο Τσάβι τον υπολογίζει γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Νομίζω πως βλέπουμε τον καλύτερο Ντεμπελέ από τότε που ήρθε και επιπλέον δεν μας έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον όσο είμαι εδώ στην προεδρία. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά κάθε παίκτης που θα θέλει να μείνει θα πρέπει να αποδεχτεί τα όρια μισθοδοσίας που υπάρχουν από το κλαμπ».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από