Έτοιμος να ακούσει μια προσφορά από την Μπαρτσελόνα ο Ντεμπελέ

Έτοιμος να ακούσει μια προσφορά από την Μπαρτσελόνα ο Ντεμπελέ

O Ντεμπελέ δεν είναι αρνητικός στο να διαπραγματευτεί με την Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του, μιας και το τελευταίο διάστημα με τον Τσάβι στην ομάδα έχει παρουσιάσει ένα θετικό πρόσωπο.

Αρκετά μπερδεμένη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση του Ουσμάν Ντεμπελέ, όσον αφορά το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής (2018), σύμφωνα με την ισπανική Mundo Deportivo, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στο «Καμπ Νου» με τη φανέλα των Καταλανών.

Εάν οι «Μπλαουγκράνα» καταθέσουν πρόταση ανανέωσης, τότε ο 24χρονος ακραίος επιθετικός, που δεν είναι πια μυστικό πως τον έχει κερδίσει η δουλειά του Τσάβι, θα ήταν έτοιμος να τη μελετήσει με τους εκπροσώπους του.

Πλέον, δεν μένει παρά να φανεί αν η «Μπάρτσα» σκοπεύει να ενεργοποιηθεί για να προσπαθήσει να κρατήσει τον άσο της, για τον οποίο είχε δαπανήσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ όταν τον απόκτησε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Κάτι τέτοιο, πάντως, τουλάχιστον αυτή την ώρα δεν υφίσταται, παρά τις ελκυστικές εμφανίσεις του «Ντεμπούζ» τις τελευταίες εβδομάδες. Εν τω μεταξύ, αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, συμπεριλαμβανομένης της Παρί Σεν Ζερμέν, παρακολουθούν στενά την κατάσταση.

Λογικό, μιας και η περίπτωση Ντεμπελέ είναι ιδιαίτερα ελκυστική: πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή κλάσης, σε εξαιρετική ηλικία και η ομάδα που θα τον αποκτήσει θα έχει να πληρώσει μόνο το συμβόλαιό του και όχι κάποιον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ