Άρχισε τα «μπαμ» η Παρί: Προφορική συμφωνία με τον Ντεμπελέ

Άρχισε τα «μπαμ» η Παρί: Προφορική συμφωνία με τον Ντεμπελέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε από τώρα να ολοκληρώνει συμφωνίες, καθώς φέρεται να τα βρήκε προφορικά με τον Ουσμάν Ντεμπελέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος αρνήθηκε πάλι ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα και η ομάδα της Βαρκελώνης έχει αποδεχθεί πως θα φύγει ο Γάλλος διεθνής επιθετικός στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Η Μπαρτσελόνα είχε προτείνει στον Ντεμπελέ την επέκταση του συμβολαίου του. Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και η Μπάρτσα ήθελε να το επεκτείνει για δύο ακόμη χρόνια, με τον διεθνή άσο, όμως, ν’ απαντά ξανά αρνητικά, θέλοντας να φύγει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με το «Foot Mercato» η ομάδα του Παρισιού έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον ατζέντη του Ντεμπελέ για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές περίπου στα 15 εκατ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 24χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός κόστισε 125 εκατ. ευρώ όταν μεταγράφηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στους Καταλανούς, το καλοκαίρι του 2017, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να δείξει τις μεγάλες του αγωνιστικές δυνατότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ