Μια ομάδα μόνος του – Ο Ραφίνια που προβάρει τα «μπλαουγκράνα» έχει συμμετοχή στο 1/3 των γκολ της Λιντς (pic, vids)

Μια ομάδα μόνος του – Ο Ραφίνια που προβάρει τα «μπλαουγκράνα» έχει συμμετοχή στο 1/3 των γκολ της Λιντς (pic, vids)

Ο Ραφίνια διανύει μια φοβερή σεζόν με τη Λιντς και σύμφωνα με τους Ισπανούς βρίσκεται μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ραφίνια βρίσκεται η Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με τους Καταλανούς και συγκεκριμένα την Sport, ο 25χρονος συμφώνησε σε όλα με τους «μπλαουγκράνα» και εφόσον ο Ζουάν Λαπόρτα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης βρουν τη «χρυσή τομή» και με τη Λιντς, τότε ο Βραζιλιάνος θα υπογραψει πενταετές συμβόλαιο.

Μια μεταγραφή που για τον Ραφίνια μοιάζει περισσότερο με θέμα χρόνου για τον Ραφίνια. Διότι η σεζόν που διανύει ο Βραζιλιάνος είναι ονειρική, παρά την κακή εικόνα που παρουσιάζει η Λιντς στο μεγαλύτερο διάστημα της αγωνιστικής περιόδου.

Ο ρόλος του Ραφίνια φέτος στον επιθετικό τομέα της Λιντς είναι κάτι παραπάνω από καταλυτικός. Διότι με βάση και τα νούμερα αποδεικνύεται πως ο Βραζιλιάνος είναι ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής της Λιντς.

Πιο συγκεκριμένα, τα «παγώνια» έχουν σκοράρει φέτος στο πρωτάθλημα συνολικά 34 γκολ. Από αυτά τα 34, ο Ραφίνια έχει βάλει το… χέρι του σε 12 τέρματα με 9 γκολ και 3 ασίστ. Ουσιαστικά ο Βραζιλιάνος έχει συμμετοχή στο 1/3 (και παραπώνω) από τα γκολ της Λιντς στο πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για έναν πάρα πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για την αγγλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ