Λαπόρτα για Λεβαντόφσκι και Σαλάχ: «Οι κορυφαίοι παίκτες θέλουν να παίξουν στη Μπαρτσελόνα»

Λαπόρτα για Λεβαντόφσκι και Σαλάχ: «Οι κορυφαίοι παίκτες θέλουν να παίξουν στη Μπαρτσελόνα»

Θέση για όλα τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών πήρε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RAC1 μίλησε για όλα τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τους μπλαουγκράνα, ενώ αναφέρθηκε και σε δύο μεταγραφές που έχει ολοκληρώσει η Μπαρτσελόνα χωρίς να αποκαλύψει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών.

Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Μοχάμεντ Σαλάχ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που ακούγονται το τελευταίο διάστημα και τόνισε πως θέλει παίκτες στην Μπαρτσελόνα που να έχουν την θέληση να αγωνιστούν με την φανέλα των μπλαουγκράνα.

Στη συνέχεια της συνέντευξης επιβεβαίωσε τις δύο μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει η Μπαρτσελόνα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου χωρίς να αποκαλύψει τα ονόματα τους. Ουσιαστικά πρόκειται για τους Φρανκ Κεσί και Αντρέας Κρίστενσεν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λαπόρτα: 

«Οι κορυφαίοι παίκτες θέλουν να ενταχθούν στην Μπάρτσα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε σε συζητήσεις για τον Λεβαντόφσκι και τον Σαλάχ ή όχι. Στον σύλλογο θα μου πουν ότι δημιουργώ προβλήματα στις διαπραγματεύσεις».

«Έχουμε ολοκληρώσει δύο υπογραφές για την επόμενη σεζόν: ο ένας είναι μέσος, ο άλλος είναι σέντερ μπακ. Αλλά δεν επιτρέπεται να αναφέρω τα ονόματά τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ