Ρεάλ Σοσιεσάδ – Εσπανιόλ 1-0

Ρεάλ Σοσιεσάδ – Εσπανιόλ 1-0

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξάντερ Ίσακ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ρεάλ Σοσιεδάδ επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Εσπανιόλ και πλησίασε στο -2 την Μπέτις.

Ένα πέναλτι του Αλεξάντερ Ίσακ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτανε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για να επικρατήσει με σκορ 1-0 της Εσπανιόλ, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής τη La Liga, με τους Βάσκους να πλησιάζουν την Μπέτις στο -2 για τη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο ενεργητικοί σε όλο το παιχνίδι, χάνοντας τις περισσότερες ευκαιρίες και εκεί που όλα έμοιαζαν να τελειώνουν στο 0-0, το πέναλτι που κέρδισαν και μετέτρεψε σε γκολ ο Σουηδός επιθετικός τους έδωσε τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος η Σοσιεδάδ είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε για πετύχει το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα, ωστόσο όλες οι προσπάθειες δεν έβρισκαν στόχο, με αποτέλεσμα το 45λεπτο να ολοκληρωθεί δίχως τέρματα.

Το δεύτερο μέρος δεν διέφερε πολύ, καθώς οι Βάσκοι συνέχιζαν να πιέζουν, όμως όλα έδειχναν πως το 0-0 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Μέχρι το τρίτι λεπτό των καθυστερήσεων όμως, όπου ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλέρο στον Μερίνο. Ο Ίσακ ανέλαβε την εκτέλεση, γράφοντας το 1-0 και χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γκοροσαβέλ, Θουμπέλδια, Λε Νορμάντ, Ρίκο, Πορτού (61’Ντζουάχρα), Ραφίνια (71’Μερίνο), Θουμπιμένδι, Σίλβα (82’Μαρτίν), Ισάκ, Σέρλοθ.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ολαθάμπαλ, Πεδρόσα, Καμπρέρα, Καλέρο, Χιλ (74’Βιδάλ), Νταρντέρ, Μπαρέ (57’Μελένδο), Ερέρα, Εμπάρμπα (57’Βιλένα), Πουάδο, Μορόν (74’Ντιματά).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ