Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2-0: Όλο και πιο κοντά στον τίτλο

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2-0: Όλο και πιο κοντά στον τίτλο

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Χετάφε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 31η αγωνιστική της La Liga και ανέβασε ξανά τη διαφορά στους 8 βαθμούς από τη Σεβίλλη.

Μετά το επιβλητικό πέρασμα από την έδρα της Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη και απέναντι στη Χετάφε, επικρατώντας με 2-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 31η αγωνιστική της La Liga.

Έτσι, οι Μαδριλένοι έφτασαν τους 72 βαθμούς και επανέφεραν τη διαφορά στους 8 βαθμούς από τη δεύτερη Σεβίλλη, η οποία έχει 60 βαθμούς.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν εμφανώς ανώτερη από τη Χετάφε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 38′, με τον Κασεμίρο να κάνει το 1-0.

Η Ρεάλ συνέχισε να ελέγχει πλήρως το ματς και «κλείδωσε» τη νίκη στο 68′, με τον Λούκας να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Βάθκεθ, Μιλιτάο, Αλάμπα (86′ Νάτσο), Μαρσέλο, Βαλβέρδε, Καζεμίρο (75′ Θεμπάγιος), Καμαβινγκά, Ροντρίγκο, Μπενζεμά (74′ Μπέιλ), Βινίσιους (83′ Ασένσιο)

ΧΕΤΑΦΕ: Σόρια, Σουάρες, Κουένκα (83′ Καμπάκο), Ντακονάμ, Μίτροβιτς, Ολιβέρα, Αλενιά (46′ Ροντρίγκες), Μακσίμοβιτς (86′ Γιοκουσλού), Βιγιάρ (74′ Λουίς), Ουνάλ, Μαγιοράλ (46′ Ραμίρες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ