Έλτσε – Σοσιεδάδ 1-2: «Ζωντανή» για το σεντόνι η Σοσιεδάδ

Έλτσε – Σοσιεδάδ 1-2: «Ζωντανή» για το σεντόνι η Σοσιεδάδ

Στη μάχη της τετράδας μπήκε και πάλι η Σοσιεδάδ η οποία επικράτησε της Έλτσε με 2-1 και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από την Ατλέτικο.

Τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση της 4ης θέσης, που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Champions League, διατήρησε «ζωντανές» η Σοσιεδάδ με το σημερινό «διπλό» επί της Έλτσε με 2-1, για την 31η αγωνιστική της La Liga.

Παρότι δέχτηκαν γκολ… από τ΄ αποδυτήρια (3΄ Καρίγιο) και στο 19΄ ο Ισακ απέτυχε να σκοράρει με πέναλτι, οι Βάσκοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να φέρουν τα πάνω κάτω πριν το κλείσιμο του πρώτου μέρους με τα τέρματα των Σόρλοθ και Λε Νορμάν και με σωστή διαχείριση στην επανάληψη να φύγουν από το «Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο» με το πολύτιμο «τρίποντο».

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Ρόκο, Ντιέγκο Γκονζάλες (46’ Βερδού), Παλάσιος (68’ Χοσάν), Μόχικα, Ομάρ Μασκαρέλ (81’ Κίκε), Γκουμπάου (46’ Ραούλ Γκούτι), Φιδέλ, Τετέ, Καρίγιο (43’ Πόνσε), Μίγια

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Θουμπελδία, Θαλδούα (84’ Γοροσαμπέλ), Λε Νορμάν, Ρίκο (78’ Μουνιόθ), Θουμπιμένδι, Σίλβα (78’ Ελουστόνδο), Μερίνο, Ραφίνια (68’ Γιανουζάι), Σέρλοθ (68’ Πόρτου), Ισάκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ