Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπέτις 0-0

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπέτις 0-0

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Σοσιεδάδ και την Μπέτις, με τις δύο ομάδες να διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους για ένα εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League.

H αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ρεάλ Μπέτις έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της La Liga.

Έτσι με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 5η θέση στης βαθμολογίας και ανέβηκαν στους 57 βαθμούς όσους έχει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παραμένουν στην έκτη θέση με 55 βαθμούς.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τη Σοσιεδάδ να δημιουργεί τις περισσότερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με κύριο εκφραστή αυτών τον Ίσακ. Πάντως ο Σουηδός επιθετικός δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του τόσο στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης όσο και στο 36ο.

Πάντως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ανδαλουσίας ανέβασε τον ρυθμό της και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης να ανοίξει το σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κανάλες. Από εκεί και ύστερα δεν συνέβη κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Να σημειωθεί ότι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νταβίντ Σίλβα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ