Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ 2-1: «Τρίποντο»… χρυσάφι με «λυτρωτή» Καράσκο

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ 2-1: «Τρίποντο»… χρυσάφι με «λυτρωτή» Καράσκο

Με γκολ του Καράσκο στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 της Εσπανιόλ και διατηρήθηκε στο +3 από την Μπέτις.

Νίκη που μπορεί να αποδειχθεί και «χρυσάφι» για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε επικράτησε με 2-1 της Εσπανιόλ στις… καθυστερήσεις, των καθυστερήσεων χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Γιάνικ Καράσκο!

Ο Βέλγος άσος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του Σιμεόνε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, την ώρα που η Ατλέτικο αγωνιζόταν με έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο, καθώς ο Κοντογκμπιά είχε αποβληθεί στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Καράσκο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό, μετά από ασίστ του Κούνια. Η αποβολή του Κοντογκμπιά στο 72ο λεπτό άλλαξε τις ισορροπίες και μάλιστα η Εσπανιόλ το εκμεταλλεύτηκε άμεσα, καθώς δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Ντε Τομάς.

Ο Ντίντακ ήταν ο μοιραίος για τους Καταλανούς, καθώς στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, τη βρήκε με το χέρι και έδωσε την ευκαιρία στον Καράσκο να κάνει το 2-1 στο 100ο λεπτό και να δώσει τη νίκη στην Ατλέτικο η οποία ανέβηκε και πάλι στο +3 από την Μπέτις.

Ατλέτικο: Όμπλακ, Σάβιτς, Βρσάλικο (46’ Κούνια), Φελίπε, Λόντι (58’ Ρεϊνίλντο), Κοντογκμπιά, Κόκε, Γιορέντε, Λεμάρ (46’ Καρασκό), Ζοάο Φέλιξ (46’ Γκριεζμάν), Κορέα (78’ Ντε Πολl)

Εσπανιόλ: Ντιέγκο Λόπεθ, Καλέρο, Σέρτζι Γκόμεθ (80’ Γου Λι), Πεδρόσα (87’ Ντιντάκ Βιλά), Καμπρέρα, Όσκαρ Χιλ (46’ Αλέις Βιδάλ), Νταρντέρ, Μπαρέ (60’ Μορλάνες), Φιλένα (60’ Μελένδο), Πουάδο, Ντε Τομάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ