Νέα ηχητικά που «καίνε» τον Πικέ: Παρακαλούσε να πάει στο Τόκιο και… έθαβε τον Ράμος!

Νέα ηχητικά που «καίνε» τον Πικέ: Παρακαλούσε να πάει στο Τόκιο και… έθαβε τον Ράμος!

Απίστευτες αποκαλύψεις και νέα ηχητικά που «καίνε» τον Ζεράρ Πικέ.

Σε νέες αποκαλύψεις κατά του Ζεράρ Πικέ προχώρησε η «El Confidencial», μετά τη «βόμβα» με την προμήθεια των 24 εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, για να βοηθήσει στη διεξαγωγή του ισπανικού Σούπερ Καπ στο Ριάντ.

Σύμφωνα με νέα ηχητικά ντοκουμέντα που έβγαλε στη φόρα το ισπανικό Μέσο, ο Πικέ παρακαλούσε τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας, Ρουμπιάλες, ώστε να βάλει το… χεράκι του για να πάρει μια θέση στην εθνική Ισπανίας που θα πήγαινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Πρέπει να μου το κάνεις αυτό, Ρούμπι, εσύ πρέπει να το κάνεις για μένα, διάολε. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες», φέρεται να έχει πει ο Πικέ.

Μάλιστα, εκτός από αυτό ο Πικέ «έθαψε» και τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος επιθυμούσε επίσης να πάει στο Τόκιο.

«Γνωρίζεις κάτι γι’ αυτό;», φέρεται να ρωτάει ο Πικέ με τον Ρουμπιάλες να του απαντά: «Δεν έχω ιδέα. Με ξάφνιασε η είδηση. Σήμερα ήμουν με τον Ράμος. Δεν νομίζω να είναι αλήθεια», ο οποίος λίγες ημέρες αργότερα αποκάλυψε στον Πικέ πως ο Ράμος ήθελε όντως να πάει στο Τόκιο.

«Ναι, είναι πολύ στο στυλ του Ράμος αυτό που έγινε. Πρώτα να διαρρέει κάτι για να ασκήσει έτσι πίεση», απάντησε ο Πικέ όταν έμαθε πως ο Ράμος προσπαθούσε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Τόκιο.

Τελικά, κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ