Ενεργοποιεί τη «βόμβα» Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα! (pic)

Ενεργοποιεί τη «βόμβα» Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα! (pic)

Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης, η Μπαρτσελόνα συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Πίνι Ζάχαβι, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του Πολωνού killer!

Ό,τι περνάει από το χέρι της για να κάνει το «μπαμ» του καλοκαιριού με την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει η Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, η ομάδα της Καταλονίας έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, οι «μπλαουγκράνα» είχαν μια συνάντηση με τον ατζέντη του Πολωνού, Πίνι Ζάχαβι, «ρίχνοντας» στο τραπέζι τα νούμερα που έχουν αυτή τη στιγμή στη διάθεση τους για την υπόθεση.

Όπως αναφέρει ο Ζεράρντ Ρομέρο, η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε την πλευρά του Πολωνού killer πως είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην Μπάγερν ένα ποσό κοντά στα 35 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, ο σύλλογος της Βαρκελώνης προσφέρει στον «Λέβα» διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο, που σημαίνει πως ο Πολωνός θα φοράει τα «μπλαουγκράνα» έως και το 2025, όταν θα είναι στα 37 του χρόνια, εφόσον το deal ολοκληρωθεί!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ