Κούμαν: «Όταν έφυγα η Ρεάλ ήταν οκτώ βαθμούς μπροστά, τώρα η διαφορά είναι διπλάσια»

Κούμαν: «Όταν έφυγα η Ρεάλ ήταν οκτώ βαθμούς μπροστά, τώρα η διαφορά είναι διπλάσια»

Ο Ρόλαντ Κούμαν με δηλώσεις του τόνισε πως η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα μετά την φυγή του παραμένει η ίδια, ενώ επισήμανε την ανάγκη που υπάρχει για στήριξη προς το πρόσωπο του Τσάβι.

Ο Ρόλαντ Κούμαν, βρέθηκε τη Πέμπτη (28/4) στο Barcelona Golf Club και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των «μπλαουγκράνα».

Ο Ολλανδός κόουτς υποστήριξε ότι ο σύλλογος είναι σε μια κατάσταση παρόμοια με αυτή που ήταν όταν ο ίδιος βρισκόταν στον πάγκο των Καταλανών επισημαίνοντας μάλιστα πως πλέον η διαφορά με τη Ρεάλ όχι απλά μειώθηκε, αλλά διπλασιάστηκε.

«Η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα είναι η ίδια όπως όταν ήμουν εκεί. Όταν έφυγα η Ρεάλ ήταν οκτώ πόντους πίσω και τώρα η διαφορά είναι σχεδόν διπλάσια.

Αυτό δείχνει ότι η αλλαγή προπονητή δεν σημαίνει πάντα ότι μπορείς να βελτιωθείς. Η κατάσταση του συλλόγου με πληγώνει. Από τον Ιανουάριο θα είμαι ο προπονητής της Ολλανδίας, αλλά ζητώ τη μέγιστη υποστήριξη για τον Τσάβι. Είναι καλός προπονητής, θρύλος της ομάδας και δεν φταίει που η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Εγώ δεν είχα την πλήρη στήριξη του προέδρου, ελπίζω ότι έμαθε και θα στηρίξει τον Τσάβι. Για παράδειγμα όταν έφυγα, η Ρεάλ ήταν οκτώ βαθμούς πίσω και τώρα η διαφορά είναι σχεδόν διπλάσια.

Σίγουρα η ομάδα έχει βελτιωθεί, γιατί ο σύλλογος έχει αποκτήσει επιθετικούς. Ωστόσο, χρειάζεται χρόνο για να επιστρέψει εκεί που ήταν και ζητώ μακροπρόθεσμη στήριξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ