Κασάνο: «Αν η Μπαρτσελόνα πάρει τον Λουκάκου δεν θα ξαναδώ παιχνίδι της»

Κασάνο: «Αν η Μπαρτσελόνα πάρει τον Λουκάκου δεν θα ξαναδώ παιχνίδι της»

Ο Αντόνιο Κασάνο άφησε... αιχμές για τον Ρομέλου Λουκάκου, τονίζοντας πως αν η Μπαρτσελόνα τον αποκτήσει δεν θα δει ξανά παιχνίδι της.

Η Μπαρτσελόνα βλέπει τις υποθέσεις των Έρλινγκ Χάαλαντ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να μην προχωρούν όπως θα επιθυμούσε και πλέον φαίνεται πως στρέφει την προσοχή της στην απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι.

Ο Λουκάκου δεν έχει πραγματοποιήσει καλή σεζόν και σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τα 113 εκατομμύρια που έβγαλαν από τα ταμεία τους οι «μπλε» το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν από την Ίντερ.

Ωστόσο, οι Καταλανοί θα στραφούν στον Βέλγο επιθετικό αφού τόσο του Χάαλαντ όσο και του Λεβαντόφσκι δεν προχωρούν. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Ρόμα, Ρεάλ, Μίλαν και Ίντερ, Αντόνιο Κασάνο, σχολίασε το εν λόγω γεγονός και τόνισε ότι θα ήταν μια λάθος κίνηση για τους «μπλαουγκράνα».

«Είμαι βαθιά ερωτευμένος με τη φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα, αλλά αν πάρει τον Λουκάκου ορκίζομαι ότι δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της. Δεν μπορεί πλέον να ανταλλάξει τρεις πάσες στην Τσέλσι που δεν έχει ανταγωνισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Bobo TV».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ