Χετάφε – Μπέτις 0-0

Χετάφε – Μπέτις 0-0

Η Μπέτις έμεινε στο 0-0 με τη Χετάφε και έχασε έδαφος στην προσπάθεια της να φτάσει στην τέταρτη θέση.

Έχασε έδαφος στο κυνήγι της τετράδας η Μπέτις, μετά τη «λευκή» ισοπαλία, 0-0, στην έδρα της Χετάφε, στον αγώνα με τον οποίο «έπεσε η αυλαία» της 34ης αγωνιστικής στην Ισπανία.

Η Κυπελλούχος Ισπανίας Μπέτις δεν αξιοποίησε την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μπιλμπάου, παρέμεινε στην 5η θέση, με 58 βαθμούς, στο -3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα τα δώσει όλα στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές με στόχο την έξοδο στο Champions League. Στον αντίποδα, η Χετάφε βρίσκεται στην 15η θέση, στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 3ο λεπτό ο Σορία είπε όχι σε κεφαλιά του Πετσέγια ενώ στο 23’ ο Μαγιοράλ βρήκε όμορφα τον Μακσίμοβιτς στην περιοχή αλλά ο Ρουίθ τον πρόλαβε σωτήρια. Στο 37ο λεπτό το σουτ του Φεκίρ έφυγε ελάχιστα έξω και στο 43’ ο Γάλλος έπιασε νέα σουτάρα αλλά είδε τον Σορία να σώζει.

Στο 49ο λεπτό ο Μπράβο είπε όχι σε κεφαλιά του Γιοκουσλού ενώ στο 76’ ο Ουνάλ αστόχησε από κοντά και  στις καθυστερήσεις ο Τουρκος έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Ντζενέ, Μίτροβιτς, Σουάρεθ, Ολιβέρα, Μακσίμοβιτς (89’ Φλορεντίνο), Γιοκουσλού, Αραμπάρι, Όσκαρ Ροντρίγκεθ (73’ Αλενιά), Ουνάλ, Μαγιοράλ (73’ Σάντρο)

ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Ρουίθ, Πετσέγια, Σαμπαλί, Μορένο, Κανάλες, Ροντρίγκες, Τέγιο (59’ Χουάνμι), Φεκίρ (81’ Χοακίν), Ιγκλέσιας (75’ Γουίλιαν Ζοσέ), Ρουϊμπάλ (59’ Λάινεθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ