Σεβίλλη: Θέλει να κρατήσει Μαρσιάλ αλλά με μειωμένες αποδοχές

Σεβίλλη: Θέλει να κρατήσει Μαρσιάλ αλλά με μειωμένες αποδοχές

Ο Άντονι Μαρσιάλ βρήκε την θέση του στην Σεβίλλη, με την ισπανική ομάδα να θέλει να τον κρατήσει με κανονική μεταγραφή, ωστόσο με μειωμένες αποδοχές.

Ο  Άντονι Μαρσιάλ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποχώρησε ως δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προορισμό την Σεβίλλη και φαίνεται πως έχει αναγεννηθεί, μιας και οι Ισπανοί έχουν αποφασίσει να τον κρατήσουν στην ομάδα με κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Estadio Deportivo» η Σεβίλλη θέλει να κρατήσει τον Μαρσιάλ ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του Έρικ Τεν Χαγκ την νέα σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Γάλλος επιθετικός να μειώσει τις αποδοχές του κατά 50%.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άντονι Μαρσιάλ λαμβάνει από την Γιουνάιτεντ περίπου 240.000 λίρες την εβδομάδα, νούμερο που είναι απαγορευτικό για την Σεβίλλη η οποία στην διάρκεια του δανεισμού του, πλήρωνε το 40% του συμβολαίου του. Ανάλογο νούμερο θέλει να δώσει στον Γάλλο για να παραμείνει, συν τον χρόνο συμμετοχής στην ομάδα, κάτι που δεν έχει στην Γιουνάιτεντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ