Μπαρτσελόνα – Θέλτα 3-1: «Καθάρισε» ο Ομπαμεγιάνγκ για τους «μπλαουγκράνα»

Μπαρτσελόνα – Θέλτα 3-1: «Καθάρισε» ο Ομπαμεγιάνγκ για τους «μπλαουγκράνα»

Με τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι και να σημειώνει δύο τέρματα, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με σκορ 3-1 της Θέλτα στο «Καμπ Νου».

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που σημείωσε δύο γκολ, η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο «Καμπ Νου» κόντρα στη Θέλτα, της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 3-1, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι Καταλανοί έδειξαν τις διαθέσεις τους από το πρώτο ημίχρονο όπου και σκόραραν δύο φορές, ενώ στο δεύτερο μισό δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα της Γαλικίας, παίρνοντας έτσι το «τρίποντο» που τους ανεβάζει στους 72 πόντους παραμένοντας 2οι, ενώ οι αντίπαλοί τους έμειναν στους 43 και την 11η θέση.

Στο πρώτο μέρος η Θέλτα μπορεί να είχε την κατοχή όμως οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις τελικές προσπάθειες, με την Μπαρτσελόνα να είναι εμφανώς πιο αποτελεσματική καθώς στο 30ο λεπτό ο Μέμφις Ντεπάι άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Έντεκα λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 41′, ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτό, οι παίκτες του Τσάβι δεν άργησαν να βρουν ξανά δίχτυα, με τον Γκαμπονέζο σέντερ φορ να σκοράρει για δεύτερη φορά, γράφοντας το 3-0. Η ομάδα της Γαλικίας όμως είχε άμεση απάντηση, αφού στο 50ο λεπτό ο Ιάγο Άσπας κατάφερε να μειώσει σε 3-1, όμως στο 58΄ο Μουρίγιο άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες λόγω αποβολής.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Ρόναλντ Αραούχο, ο οποίος συγκρούστηκε στον αέρα με τον συμπαίκτη του Γκάβι, αποχωρώντας με φορείο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνει ακριβής διάγνωση του τραυματισμού του.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν – Ντάνι Άλβες (89’ Μινγκέθα), Ρ. Αραούχο (68’ λ. τρ. Λενγκλέ), Έρικ Γκαρθία, Τζόρντι Άλμπα – Φρένκι Ντε Γιονγκ, Γκάβι – Ντεμπελέ, Ντεπάι (64’ Φατί), Φεράν Τόρες (46’ Ρίκι Πουτς) – Ομπαμεγιάνγκ (84’ Λούουκ Ντε Γιονγκ).

Θέλτα (Εδουάρδο Κοουδέτ): Ντιτούρο – Κέβιν Βάθκεθ (46’ Μουρίγιο), Αϊντόο, Ν. Αραούχο, Γαλάν – Μπελτράν (90’ Φοντάν) – Μπράις Μέντεθ, Ντένις Σουάρεθ (90’ Βέιγκα), Τσέρβι (90’+7′ Σολάρι) – Τιάγκο Γκαγιάρδο (60’ Τάπια), Ιάγο Άσπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ