Μπαρτσελόνα: Σε καλή κατάσταση ο Αραούχο, πήρε εξιτήριο

Μπαρτσελόνα: Σε καλή κατάσταση ο Αραούχο, πήρε εξιτήριο

Ο Ρόναλντ Αραούχο, που έχασε τις αισθήσεις του στο χθεσινό ματς της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ρόναλντ Αραούχο, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του χθεσινού (10/5) αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Θέλτα για το ισπανικό πρωτάθλημα, μετά από σύγκρουση με τον συμπαίκτη του, Γκάβι.

Με ασθενοφόρο που εισήλθε εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου», ο Ουρουγουανός αμυντικός διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, όπου και διανυκτέρευσε, προκειμένου να βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Σήμερα το πρωί ο 23χρονος σέντερ μπακ υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων που δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό κι έτσι δεν κρίθηκε αναγκαία η παράταση της νοσηλείας του.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Μπαρτσελόνα, αναφέρεται ότι το διάστημα της απουσίας του Αραούχο θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της υγείας του.

Πάντως, με δεδομένο ότι απομένουν μόλις δέκα ημέρες για την ολοκλήρωση της σεζόν, το πλέον πιθανό είναι ο διεθνής αμυντικός να μην αγωνιστεί στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια των «μπλαουγκράνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ