Ράγιο Βαγιεκάνο- Βιγιαρεάλ 1-5: Πάρτι στο Βαγιέκας για τη Βιγιαρεάλ

Ράγιο Βαγιεκάνο- Βιγιαρεάλ 1-5: Πάρτι στο Βαγιέκας για τη Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ πέρασε με 5-1 από την έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο και βρίσκεται αγκαλιά με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εύκολο έργο στο Βαγιέκας είχε η Βιγιαρεάλ. Τα «κίτρινα υποβρύχια» έκαναν ότι ήθελαν τη Βαγιεκάνο, διαλύοντάς την με 5-1. Μετά και την άνετη επικράτηση, το σύνολο του Ουνάι Εμερι ετοιμάζει βαλίτσες για Ευρώπη, καθώς αναζητά μία νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να σφραγίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ με το… καλησπέρα. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Πεδράθα με κεφαλιά, έγραψε το 0-1. Στο 22’ μετά από γύρισμα του Άλβαρο από αριστερά, ο Γκουαρντιόλα με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-1, αλλά στο 28’, η Βιγιαρεάλ πήρε και πάλι το προβάδισμα. Ο Τόρες έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Φόιθ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα το 1-2.

Στο 39’ ο Πεδράθα βρήκε τον Αλκάθερ στην καρδιά της περιοχής της Ράγιο, εκείνος άδειασε υπέροχα έναν αμυντικό και πλάσαρε για το 1-3, ενώ στο 45+1’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Παρέχο από δεξιά, ο Τόρες  με προβολή στο πίσω δοκάρι έκανε το 1-4.

Το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου για τα κίτρινα υποβρύχια ήρθε στο 89′. Με ωραία προσπάθεια, ο Πεδράθα διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

ΡΑΓΙΟ: Ντιμιτριέβσκι, Μαράς (59’ Φαλκάο), Κατένα, Φραν Γκαρσία, Μπάλιου, Όσκαρ, Άλβαρο Γκαρσία (90+1′ Ροντρίγκες), Μπεμπέ (59’ Σιλά), Κομεσάνια (90+1′ Βέρε), Ουνάι Λόπεθ, Γκουαρντιόλα (59’ Εντεκά)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Αλμπιόλ, Πεδράθα, Πάου Τόρες (66’ Ντιά), Παρέχο, Καπού (82′ Ιμπόρα), Φόιθ (73’ Γασπάρ), Αλκάθερ (66’ Μανί), Τριγέρος, Λο Σέλσο (46’ Τζάκσον), Τσουκβουέζε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ