Mπαρτσελόνα: Θετικός στην πώληση Ντεστ ο Τσάβι

Mπαρτσελόνα: Θετικός στην πώληση Ντεστ ο Τσάβι

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να πουλήσει παίκτες για να συγκεντρώσει το μεταγραφικό μπάτζετ του καλοκαιριού, με τον Τσάβι να δίνει το «οκ» για την πώληση του Ντεστ.

Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα και εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού οι Καταλανοί θα πρέπει να πουλήσουν κάποιους παίκτες για να εξασφαλίσουν κάποια χρήματα για να μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές.

Ένας από αυτούς που αναμένεται να πουληθεί άμεσα είναι ο Σερτζίνιο Ντεστ, για τον οποίο ο προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι θετικός στην πώληση του, τουλάχιστον σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sport». Ο 21χρονος αποκτήθηκε το 2020 αντί 21 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά φαίνεται πως δεν είναι στα πλάνα του Τσάβι, ο οποίος θέλει να φέρει στην θέση του, τον Αθπιλικουέτα από την Τσέλσι.

Πάντως από την πλευρά του ο Σερτζίνιο Ντεστ δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη, καθώς θέλει και τη νέα σεζόν να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα και έτσι αναμένεται η υπόθεση του να απασχολήσει, ενώ οι Καταλανοί από την πλευρά θα περιμένουν κάποια καλή πρόταση για να τον παραχωρήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ