Αβέβαιο το μέλλον των Θεμπάγιος-Ασένσιο στην Ρεάλ

Αβέβαιο το μέλλον των Θεμπάγιος-Ασένσιο στην Ρεάλ

Το συμβόλαιό του Ντάνι Θεμπάγιος και του Μάρκο Ασένσιο λήγει το 2023 και οι αμφιβολίες για το μέλλον τους στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν ξεκαθαριστεί.

Μπορεί τα συμβόλαια των Ντάνι Θεμπάγιος και του Μάρκο Ασένσιο να λήγει το καλοκαίρι του 2023, όμως οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν πολλές συμμετοχές με την Ρεάλ Μαδρίτης την φετινή αγωνιστική περίοδο και το μέλλον τους στην Μαδρίτη προς το παρόν παραμένει αβέβαιο.

Πάντως οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν χάσει την θέση τους από το βασικό σχήμα της ομάδας, ενώ μέχρι στιγμής δεν τους έχει γίνει και κάποια πρόταση ανανέωσης από την βασίλισσα. Έτσι τόσο ο Ντάνι Θεμπάγιος, όσο και ο Μάρκο Ασένσιο εξετάζουν  τις επιλογές τους, με τους ιθύνοντες της Ρεάλ να έχουν ξεκαθαρίσει ότι εφόσον δεν τους κατατεθεί πρόταση για ανανέωση τότε θα είναι διαθέσιμοι προς πώληση.

H κατάσταση για τους δύο ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκαθαρίσει μετά τον τελικό του Champions League, όπου οι ιθύνοντες των Μαδριλένων θα πάρουν την τελική τους απόφαση σχετικά με το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ