Το μήνυμα του Εμπαπέ στον Πέρεθ: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία, καλή επιτυχία στο Champions League»

Το μήνυμα του Εμπαπέ στον Πέρεθ: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία, καλή επιτυχία στο Champions League»

Διέρρευσε το μήνυμα που έστειλε ο Κιλιάν Εμπαπέ στον Φλορεντίνο Πέρεθ, με το οποίο τον ενημέρωνε πως θα παραμείνει τελικά στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού επέλεξε τελικά να αποδεχτεί την πρόταση των Παριζιάνων και να ρίξει άκυρο σε αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης παρότι έμοιαζε να βρίσκεται μια ανάσα από την βασίλισσα.

Ο Γάλλος επιθετικός μέσω ενός μηνύματος από το κινητό του ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ για την απόφαση του να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρόλο που τα είχαν βρει σε όλα οι δύο πλευρές. Μάλιστα ο Εμπαπέ ευχαρίστησε τον Πέρεθ για όσα του προσέφερε για να αγωνιστεί με την φανέλα της Ρεάλ, ενώ του ευχήθηκε καλή τύχη και για τον τελικό του Champions League με αντίπαλο τη Λίβερπουλ το επόμενο Σάββατο (28/05).

«Θέλω να σας ενημερώσω πως επέλεξα να μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ομάδα που υποστηρίζω απ’ όταν ήμουν παιδί. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την απόφασή μου, καλή τύχη στον τελικό του Champions League», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ