Επαναφέρει την τρίτη ομάδα της η Ρεάλ Μαδρίτης

Επαναφέρει την τρίτη ομάδα της η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποκτήσει μια θέση στην πέμπτη ποδοσφαιρική κατηγορία της Ισπανίας, επαναφέροντας την τρίτη ομάδα της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να αποκτήσει μια θέση στην Tercera División RFEF, την πέμπτη ποδοσφαιρική κατηγορία της Ισπανίας.

Ο σύλλογος της πρωτεύουσας είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τη Φουενλαμπράδα Προμέσας, με την πρόθεση να επαναφέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης Γ΄, την τρίτη ομάδα της «Βασίλισσας» που παρέμεινε ενεργή μέχρι το 2015, πριν η μεταρρύθμιση των τμημάτων υποδομής οδηγήσει στη διάλυσή της.

Όπως αναφέρει η Relevo, ο ισπανικός σύλλογος -που έχει ήδη ενημερώσει την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) για την πρόθεσή του- είναι έτοιμος να ολοκληρώσει το εγχείρημα.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε αποκλείσει την τρίτη ομάδα το 2015, όταν βρισκόταν στην Tercera División, μετά τον υποβιβασμό της Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια στην -πλέον- ανενεργή Segunda División B. Η ομάδα είχε δημιουργηθεί το 1970 με το όνομα Real Madrid Aficionados.

Τον Ιούλιο του 2020, η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την αγορά της Τακόν της Liga Iberdrola, επιτρέποντας στους «μπλάνκος» να έχουν και γυναικείο τμήμα.

Μετά την απόφαση, η Ρεάλ Μαδρίτης έπαψε να είναι μια από τις λίγες ευρωπαϊκές δυνάμεις που δεν έχουν ακόμη εμπλακεί στην προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ