Χαμός στην Μπαρτσελόνα με Πικέ: «Αν έχετε τα κότσια φέρτε καλύτερο»

Χαμός στην Μπαρτσελόνα με Πικέ: «Αν έχετε τα κότσια φέρτε καλύτερο»

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε με τον Τζουάν Λαπόρτα για την κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα με τη θέση του και εξαπέλυσε επίθεση στον Καταλανό πρόεδρο.

Στη δική του αντεπίθεση πέρασε ο Ζεράρ Πικέ από τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται από την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι θα αλλάξει και θα γίνει και πάλι ο καλύτερος.

Ο Ισπανός σέντερ μπακ μετά την ενημέρωση που είχε από τον Τσάβι ότι δεν υπολογίζεται συναντήθηκε με τον Τζουάν Λαπόρτα και δεσμεύτηκε ότι στα δύο χρόνια που έχει ακόμα συμβόλαιο θα αφοσιωθεί πλήρως στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, ήδη τις τελευταίες μέρες είναι από το πρωί στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα ώστε με ατομικές προπονήσεις να ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος ξεκαθάρισε στον Ισπανό πρόεδρο πως θέλει να μείνει μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του και να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει στην ομάδα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Sport» που είχε αποκαλύψει εξ αρχής το θέμα, ο Πικέ προκάλεσε τον Λαπόρτα να φέρει τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό, προειδοποιώντας τον ότι πάλι αυτός θα καταφέρει να είναι ο βασικός σέντερ μπακ. «Θα είμαι βασικός. Αν έχεις τα κότσια, φέρε τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό του κόσμου και θα τον κάνω αναπληρωματικό», είπε ο Καταλανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ