Ο Ράμος ζητούσε από τον Ρουμπιάλες το 2020 να τον βοηθήσει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα

Ο Ράμος ζητούσε από τον Ρουμπιάλες το 2020 να τον βοηθήσει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα

Σε μια... πιπεράτη αποκάλυψη προχώρησε η ισπανική εφημερίδα «El Confindecial», καθώς όπως αναφέρει ο Σέρχιο Ράμος το 2020 ζήτησε από τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλές, ώστε να τον βοηθήσει να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα.

Μια συνομιλία ανάμεσα στον Σέρχιο Ράμος και  τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, από το 2020, έφερε στο φως της δημοσιότητας η ισπανική εφημερίδα «El Confindecial».

Σε αυτή ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να ζητά από τον Ρουμπιάλες να τον βοηθήσει να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα.

«Ρούμπι, καλησπέρα. Ελπίζω εσύ και η οικογένειά σου να είστε καλά. Ξέρεις ότι δεν σου ζήτησα ποτέ τίποτα, αλλά αν θέλω να το κάνω σήμερα, είναι γιατί πιστεύω ότι είναι μια ξεχωριστή χρονιά για μένα λόγω της επίδοσής.

Θα ήθελα να με βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς, να μιλήσεις με ανθρώπους «κλειδιά» της UEFA και τις επαφές σου για το θέμα της Χρυσής Μπάλας. Θα σου ήμουν ευγνώμων σε όλη μου τη ζωή , όχι μόνο για μένα αλλά και γιατί πιστεύω ότι το ισπανικό ποδόσφαιρο το αξίζει πολύ», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ισπανός αμυντικός, με τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να απαντά:

«Γεια σου, Σέρχιο. Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια, νομίζω όντως ότι είναι μια καλή χρονιά για να το πετύχεις. Ελπίζω να έχεις έναν υπέροχο τελικό Champions League (Καλοκαίρι 2020 λόγω πανδημίας). Φυσικά, η Χρυσή Μπάλα δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά με ό,τι μπορώ να σε βοηθήσω θα το κάνω», με τον Ράμος να κλείνει τη συζήτηση ως εξής:

«Ξέρω ότι δεν εξαρτάται από σένα, αλλά οι επαφές είναι το «κλειδί». Τέλος πάντων, βασίζομαι στη βοήθειά σου. Θα τα πούμε από κοντά όποτε θέλεις και θα φάμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ